Код 🎁kids10🎁 за отстъпка 10% на новата колекция

май 29

Красиви, дишащи и удобни дрешки за бебета за лятото - стил и комфорт за целия сезон
  • 8

Лятото е прекрасно време за бебетата.

Те могат да се насладят на топлината на слънцето и да изследват света около тях. Обличането на вашето малко момче или момиче в правилните дрешки за сезона не само гарантира техния комфорт, но също така може да предложи една много стилна и сладка визия. В този блог пост ще разгледаме разнообразието от прекрасни и удобни дрешки за бебета, които са идеални за сезона. От леки гащеризони, до свежи роклички, тези тоалети ще направят вашето бебе неотразимо и ще му осигурят усещане за прохлада през цялото лято.


Предпазете мъничетата от силното слънце!

Лятото е сезона, когато много хора ходят на почивка и прекарват голяма част от времето в разходки и забавления навън. Въпреки че то е любимия сезон на много от нас, трябва да бъдем много внимателни, тъй като понякога температурире са прекалено високи и това крие своите рискове. Важно е да опитаме да осигурим малксимална прохлада на най-уязвимите бебчета в тези дни. Дрешките от муселинова материя са перфектни за тази цел, тъй като те са много леки и позволяват на кожата да диша, не запаряват и много често са изработени от органичен памук. Памучните материи абсорбират влагата и помагат за регулация на телесната температура. Не се препоръчва продължително излагане на слънце, но ако това се случи, постарайте се ръчичките и краченцата на вашето детенце да са максимално закрити. Сянката ще е верен ваш помощник в търсене на прохладно местенце през летния сезон.

Създайте бариера между кожата и слънцето, използвайки слънцезащитен крем с висок фактор, като можете да го използвате дори под дрешките за максимална защита.


Добра идея е също да подбирате летни бебешките дрешки в светли или неутрални пастелни тонове, които освен че предпазват от привличане на твърде много топлина, са чудесен избор и в тон със сезона. Не забравяйте, че новородените бебчета нямат потни жлези, което ги прави особено уязвими от претопляне. Ние, родителите, трябва да се погрижим на бебечетата да им е максимално комфортно. В най-горещите дни можете да поставяте слънчезащитен крем на всеки два часа, за да сте сигурни, че бебето ви е предпазено.

Сънят през лятото

Препоръчително е през лятото да използвате чаршафи от чист памук. Те са голям помощник в регулиране на температурата на вашето бебче. Светлите цветове отразяват добре топлината, а и напоследък популчрна идея е да охладите чаршафите преди сън, както и да поддържате умерена температура с климатик.

Подгответе се за изненади

През лятото всички искаме най-леките и открити дрешки за бебетата. Но е хубаво и да имаме предвид, когато ще сте далеч от вкъщи за по-дълго време, да имате във вас резервни бебешки дрешки с дълъг ръкав и панталонки, тъй като времето може бъде непредвидимо. Летните дъждове често могат да ни изненадат и да променят дори за малко температурите.

Разпознайте знаците при претопляне

Ако бебчето ви е претоплено, то има специфични начини да го покаже чрез знаците, за които да следите. Бебетата, на които им е много топло, обикновено изглежат по-уморени и може да получат лек обрив; и да станат особено раздразнителни. Много е важно да се доверите и на собственото си усещане относно това дали вашето бебе момиче или момче се държи по-различно от обикновено. Причината може да е, че на него не му е комфортно от прекалената топлина. Ако мислите, че бебчето е претоплено, не покривайте него или количката с пелени или одеала. Това може да е много опасно и да намали притока на кислород, който мъничето поема. Вместо това го отведете на сянка или по-прохладно място.