Код 🎁kids10🎁 за отстъпка 10% на новата колекция

март 16

Нова колекция летни бебешки дрешки от Кидс Корнер
  • 5

🌞Лятото е време за дълги дни и разходки навън, но това може да бъде трудно за вашето бебе, особено ако не е облечено удобно. Летните бебешки дрехи трябва да бъдат леки и дишащи, за да предпазят вашето дете от претопляне и да му осигурят комфорт през горещите месеци. Когато търсите летни дрешки за вашето бебе, потърсете материи, които са меки и дишащи, като памук, лен и муселин. Тези материи са идеални за лятото, тъй като позволяват на кожата на бебето да диша.


🌈Изберете свежи и ярки цветове.

Лятото е време за бебешки дрехи в ярки и свежи цветове, които създават весело и жизнерадостно настроение. Изберете летни бебешки комплекти в цветове, като бяло, жълто, зелено, синьо или розово, които ще освежат визията на бебето и ще му донесат радост.


Определете правилния размер на дрешките: За да бъдат удобни, бебешките дрешки трябва да са в правилния размер за вашето дете. Избягвайте дрешки, които са тесни или прекалено големи, тъй като те могат да причинят дискомфорт и да затруднят движението на бебето.

Нашата нова лятна колекция е съобразена с всички изиквания, които може да имате, за да бъдат дните ви цветни и щастливи и на бебчетата да им е комфортно.

Бебешки летни дрешки за момиче:

Бебешките рокли са перфектен избор за малки принцеси през лятото. Как да изберем най-добрата бебешка рокля?

Ние сме се постарали да предложим голямо разнообразие от летни бебешки роклички в разнообразни десени и изработени от леки памучни материи. Цветовете, на които сме се спрели са типични за сезона - жълто, розово, оранжево, бежово. Някои модели бебешки рокли са в комплект с капела, което от една страна придава очарователна визия за малките ви красивици и ще предпазва главичките на бебечетата от жаркото слънце. Не пропускайте да ползвате и слънцезащитен крем. Кройките са свободни, което ще позволи на вашето бебе да се движи свободно и да се забавлява. Избягвайте тесни рокли, които могат да предизвикат дискомфорт и да ограничат движението на бебето.

Сред моделите ни ще откриете и бебешки роклички в комплект с гащички и моден аксесоар чантичка., както и бебешки рокли с тюл.