🆕Новата☀️ лятна колекия вече е при нас❤️ Пазарувай с безплатна доставка над 79лв.

Връщане и замяна на детски дрехи

ПРОДУКТИТЕ МОГАТ МНОГО ЛЕСНО ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ И ЗАМЕНЕНИ В 14 ДНЕВЕН СРОК. ЗА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА +359 884 68 88 49, НА kidscornerbg@gmail.com ИЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ kidscornerbg, КЪДЕТО ЩЕ ВИ ОКАЖЕМ ПЪЛНО СЕДЕЙСТВИЕ.

ЗАМЯНАТА И ВРЪЩАНЕТО НА СТОКИ, ЗАКУПЕНИ ОТ kidscornerbg СА БЕЗПЛАТНИ ЗА ВАС!

ВРЪЩАНЕТО И ЗАМЯНАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ С КУРИЕРИ СПИДИ И ЕКОНТ. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА СУМА СЕ ИЗВЪРШВА ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА АРТИКУЛИТЕ.

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ: ОФИС СПИДИ УЛ. „ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ“ ГР. БЛАГОРЕГРАД, ДО КИДС КОРНЕР ЕООД +359 884 68 88 49

ОФИС ЕКОНТ: УЛ.“ДАМЕ ГРУЕВ“ 15 ,ГР. БЛАГОЕВГРАД, ДО КИДС КОРНЕР ЕООД +359 884 68 88 49

Доставка

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧАНИТЕ АРТИКУЛИ ОТ ВАС СЕ ИЗВЪРШВА В СРОК ОТ 2 РАБОТНИ ДНИ ИЛИ СПОРЕД ГРАФИК ЗА ДОСТАВКИ НА КУРИЕР ЗА НАСЕЛЕНИ МЕСТА БЕЗ ОФИС

ПОРЪЧКИТЕ СЕ ОБСЛУЖВАТ ОТ КУРИЕРСКИ ФИРМИ СПИДИ ИЛИ ЕКОНТ. ИЗБРАНИЯТ ОТ ВАС КУРИЕР СЕ ПОСОЧВА ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.

ОЧАКВАНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОСТВКА ВАРИРАТ СПОРЕД ТЕГЛОТО НА ПОРЪЧКАТА И СУМАТА НА НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ. ОЧАКВАНИ СУМИ ЗА ДОСТАВКА СА: ОКОЛО 4 ЛЕВА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ И ОКОЛО 6,50 ДО ЛИЧЕН АДРЕС; ОКОЛО 5ЛВ. ДО ОФИС НА ЕКОНТ И ОКОЛО 7ЛВ. ДО ЛИЧЕН АДРЕС С ЕКОНТ.

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС ЗА ПОРЪЧКИ НАД 79ЛВ.

ПРИ НУЖДА ОТ УТОЧНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА ИЛИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОН ИЛИ МЕЙЛ ЗА КОНТАКТ.

Плащане

За Ваше удобство и сигурност заплащането на направената от Вас поръчка се извършва с наложен платеж при получаване на поръчката след извършен преглед и/или тест! Имате право да замените закупена стока с избран продукт от магазина,като се свържете с нас на тел.: +359 884 68 88 49 , като ни пишете на facebook страницата Kids Corner – Бебешки и детски дрехи, или като използвате контната форма на сайта, за да се свържете с нас. При невъзможност от замяна /неналичен модел, размер и др./ Ви възстановяваме сумата по предоставена от Вас банкова сметка и превеждаме парите ВЕДНАГА, след като получим пратката и тя е във вида, в който сме Ви я изпратили т.е. не е повредена нейната цялост.

Моля, не правете нова поръчка през сайта!

Сумата се възстановява по банков път!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез Facebook страницата Kids Corner – Бебешки и детски дрехи или на телефон: +359 884 68 88 49

Нашият сайт използваме бисквитки за правилната работа на сайта и оптимизирането набързодействие. Можете да прочетет повече за политиката на личните данни Приемам